Donații

„Nici un lucru nu este atât de primit înaintea lui Dumnezeu, ca facerile de bine ce să fac la săraci şi la sfintele biserici. Şi pentru aceasta vedem în Sfânta Evanghelie, cum că Domnul nostru lisus Hristos pe alţii nu face moştenitori cereştii Sale împărăţii fără numai pe aceia ce au făcut faceri de bine întru această lume, adică pe cei ce au miluit pe cei săraci, au săturat pe cei flămânzi, au adăpat pe cei însetați, au îmbrăcat pe cei goi, au mângâiat pe cei străini şi au cercetat pe cei bolnavi şi închiși.

Drept aceea şi fericitul Pavel, fiind de Dumnezeu învăţat, ştiind cum că aceste bunătăţi mijlocesc creştinilor mântuire sufletească, ne învaţă la 13 capete cătră evrei, acestea: Şi facerile de bine şi împărtăşirea să nu le uitaţi, căci cu jertfe ca acestea să îmblânzeşte Dumnezeu. ” (Sf. Antim Ivireanul)

 

Pentru donații în lei către Sfânta Mănăstire Antim se poate folosi următorul cont deschis la BCR: 

LEI RO90 RNCB 0075 0048 9503 0219

Pentru donații în euro către Sfânta Mănăstire Antim se poate folosi următorul cont al Patriarhiei Române deschis la BCR (cu mențiunea: Donație pentru Mănăstirea Antim): 

Euro RO32 RNCB 0075 0048 9503 0002


Domnul, Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos să binecuvinteze orice facere de bine, iar Preacurata Sa Maică, de Dumnezeu Născătoarea și pururea Fecioara Maria, dimpreună cu Sfântul Ierarh Antim Ivireanul și cu toți Sfinții să mijlocească mântuire tuturor binefăcătorilor.